Fanii unei echipe bulgare de fotbal se oferă să-şi vândă sângele pentru a salva clubul

Mai mulţi fani ai echipei bulgare Pirin Blagoevgrad s-au oferit să-şi vândă sângele pentru a putea plăti datoria grupării, de circa 200.000 de euro, şi pentru a evita astfel retrogradarea în a doua ligă, informează Marca.

15 afișări
Imaginea articolului Fanii unei echipe bulgare de fotbal se oferă să-şi vândă sângele pentru a salva clubul

Fanii unei echipe bulgare de fotbal se oferă să-şi vândă sângele pentru a salva clubul (Imagine: Mediafax Foto)

Clubul are datorii acumulate în urma neplăţii salariilor şi a impozitelor, iar, conform regulamentului, această situaţie economică împiedică obţinerea licenţei pentru a juca în prima ligă.

Pirin ocupă locul 14, din 16 echipe, în actualul sezon, însă deocamdată nu se ştie dacă va putea disputa şi următorul an competiţional.

La Pirin s-a format şi actualul atacant al formaţiei Manchester United, Dimităr Berbatov, tatăl acestuia, Ivan, apreciind că situaţia este "ruşinoasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici