Farsa făcută de italieni lui Mutu, difuzată la TV (Video)

Emisiunea în care Adrian Mutu a fost victima unei farse a fost difuzată de către o televiziune italiană.

469 afișări
Imaginea articolului Farsa făcută de italieni lui Mutu, difuzată la TV (Video)

Farsa făcută de italieni lui Mutu, difuzată la TV (Video)

Site-ul oficial al Fiorentinei scria, la sfârşitul anului trecut, că realizatorii celebrei emisiuni Scherzi a Parte i-au făcut o farsă de proporţii atacantului român.

După un antrenamentul echipei sale, Adrian Mutu s-a urcat în maşina sa pentru a merge acasă.

Pe drum a fost oprit de nişte poliţişti care i-au cerut actele şi l-au rugat pe fotbalist să le arate portbagajul maşinii. Amabil, Mutu s-a conformat şi a rămas extrem de surprins să constate că în portbagajul maşinii sale se afla un bărbat.

Mutu a rămas făra explicaţie şi s-a pierdut în detalii încercând să explice ce s-a întâmplat. A fost linişit cand i s-a spus ca este vorba doar de o farsa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici