Farul a învins Ceahlăul în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I

Echipa Farul Constanţa a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11 afișări
Imaginea articolului Farul a învins Ceahlăul în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I

Farul a învins Ceahlăul în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 7 de Şchiopu, care a transformat un penalti dictat de arbitrul Marius Martiş după un fault al lui Omoduemuke asupra lui Voiculeţ.

În minutul 29, Ceahlăul a cerut penalti la o fază la care au acuzat că Barbu a comis un henţ în careu. La pauză, preşedintee de onoare de la Ceahlăul, Gheorghe Ştefan l-a aşteptat la tunelul de la vestiare Martiş pentru a-i cere explicaţii pentru acea fază.

Meciul a fost arbitrat de Marius Martiş, ajutat de asistenţii Ionel Popa şi Traian Marchiş, arbitru de rezervă fiind Cristian Sava. Observatorii întâlnirii de la Piatra Neamţ au fost Romeo Pascu şi George Ionescu.

O fază inedită s-a petrecut în minutul 62, atunci când un oficial de la Farul Constanţa a realizat că Mircea Oprea evolua cu numărul 21, deşi pe foaie era trecut cu 11. Oprea a plecat la vestiare să-şi caute tricoul, dar nu l-a găsit şi s-a întors la banca de rezerve întrebându-i pe jucători unde îi este tricoul. În cele din urmă, tricoul cu numărul 11 i-a fost adus de secundul Radu Lefter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici