Farul Constanţa are nevoie de 20 de puncte pentru evitarea retrogradării

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are nevoie de 20 puncte în cele 15 etape rămase din retur pentru evitarea retrogradării.

1 afișare
Imaginea articolului Farul Constanţa are nevoie de 20 de puncte pentru evitarea retrogradării

Farul Constanţa are nevoie de 20 de puncte pentru evitarea retrogradării

"Noi ne-am făcut nişte calcule şi după părerea noastră avem nevoie în cele cincisprezece etape rămase, să adunăm 20 de puncte pentru a scăpa de retrogradare. Cu Vasluiul şi cu Rapidul pe teren propriu vor fi nişte jocuri speciale pentru că jucătorii se vor mobiliza singuri. Cele mai grele partide le vom avea în compania celorlalte formaţii ce luptă pentru evitarea retrogradării. Mă bucur că suporterii vor fi alături de noi. Eu mi-am asumat nişte riscuri când am acceptat să mă arunc în iarbă din nou. Cred că merit un pic de susţinere din partea suporterilor pentru că tot ce fac este pentru club, pentru oraşul Constanţa. Cu toţii vom munci pentru a salva imaginea şi onoarea clubului", a spus Ion Marin.

Tehnicianul constănţean nu se teme de faptul că Steaua va împrumuta 3-4 jucători la Gloria Buzău, formaţie pe care Farul o va întâlni în etapa a XX-a. "Cu ce să mă sperie faptul că Steaua va împrumuta jucători la Buzău? Jucătorii ce au trecut pe la Steaua, Dinamo sau Rapid şi au jucat două-trei meciuri, ăia nu sunt stelişti, rapidişti sau dinamovişti, ci simpli pasageri. Stelişti, dinamovişti, sunt cei care joacă pentru echipă 80 la sută din meciurile unui sezon. Unii mai au şi pretenţii materiale de stelişti sau dinamovişti", a mai spus Ion Marin.

Ion Marin a precizat că echipa sa va practica un joc ofensiv contra buzoienilor. "Pentru întâlnirea cu Gloria Buzău, Farul nu îşi poate permite să adopte decât o formulă care să câştige. Pentru acest lucru trebuie să rişti şi eu îmi voi asuma acest risc. Eu sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Pentru a câştiga partida cu Gloria Buzău, jucătorii trebuie să dea dovadă de concentrare, dăruire, hotărâre, plus o organizare foarte bună. Jucătorii trebuie să mai aibă şi un angajament deosebit, să fie dispuşi la sacrificiu şi să dea dovadă de o disciplină de joc foarte severă. La toate acestea, dacă vom avea şi suportul publicului, atunci vom câştiga", a explicat Ion Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici