Farul Constanţa câştigă Liga de Tineret şi va reprezenta România în UEFA Youth League

127 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa câştigă Liga de Tineret şi va reprezenta România în UEFA Youth League

Dobrogenii au declanşat fiesta la finalul jocului de la Târgovişte FOTO: Facebook Farul Constanţa

Luca Băsceanu, căpitanul celor de la Farul Constanţa, a marcat unicul gol al meciului, de la 11 metri, cu doar câteva minute înainte de finalul timpului regulamentar. Victoria vine după ce constănţenii au jucat şi finala Cupei de Tineret, unde au cedat însă cu scorul de 1-2 în faţa Universităţii Cluj. Tot Luca Băsceanu marcase şi în acea partidă pentru Farul.

Datorită victoriei de duminică, Farul Constanţa va reprezenta România în sezonul 2024/2025 al UEFA Youth League.

Competiţia europeană dedicată juniorilor a luat startul în sezonul 2013/2014, România fiind reprezentată până acum de Viitorul Constanţa (în 5 ediţii*), AFK Csikszereda (în 2 ediţii) FCSB, Dinamo şi Universitatea Craiova (câte o ediţie).

În finala mică, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în faţa Universităţii Cluj. Ambele reuşite ale oltenilor au venit în partea secundă. Ninaci a deschis scorul imediat după pauză cu un şut din careu, iar Brăşfăleanu a marcat în prelungiri, de la punctul cu var.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici