Farul Constanţa - Gloria Bistriţa, scor 2-1

Formaţia Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa VI-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa - Gloria Bistriţa, scor 2-1

Farul Constanţa - Gloria Bistriţa, scor 2-1 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În minutul 9, Vagner l-a găsit nemarcat în interiorul careului pe Hora care a reluat, cu latul, de la aproximativ 8 metri, în dreapta portarului Curcă.

În minutul 24, apărarea formaţiei bistriţene a fost prinsă pe picior greşit de o pasă a lui Chico, care l-a lăsat pe Rusmir singur cu portarul şi atacantul sârb a restabilit egalitatea, cu un şut pe lângă Tătăruşanu.

Cu un minut înainte de final, Chico a primit un balon la marginea careului de 16 metri, a pivotat între fundaşii centrali ai Gloriei şi a şutat în plasa porţii lui Tătăruşanu.

Farul: 1. Curcă - 7. Băcilă, 3. Barbu, 5. Şchiopu, 27. Maxim - 19. Ben Teekloh - 24. Fatai (85. Gosici '59), 20. Rusmir (23. Pătraşcu '90), 18. Voiculeţ (8. Cruceru '90), 10. Gerlem - 13. Chico. Antrenor: Ion Marin.

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 23. Vagner, 18. Frăsinescu, 4. A. Mureşan, 27. Panc - 8. Diogo (5. Velcovici '72), 14. Achim (30. Emerson '64), 21. Mărginean, 2. Petre - 11. Borbely, 24. Hora (7. Coroian '75). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Ben Teekloh '88 / Achim '45, Frăsinescu '59, Panc '61, A. Mureşan '62.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de asistenţii Radu Ghinguleac şi Ionuţ Babadac. Arbitru de rezervă a fost Mihai Ianovschi.

Observatori pentru partida disputată pe stadionul Farul au fost desemnaţi Alexandru Popescu şi Gheorghe Moise.

Înaintea partidei jucătorii şi cei aproximativ 1.000 de spectatori au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Mihai Ivanovici, fost lider al galeriei Farul Constanţa în anii '90. Galeria constãnţeană a afişat un banner negru pe care scria "Mihai Ivanovici, o viaţă pentru Farul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici