Farul Constanţa învinge pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu un gol spectaculos al lui Budescu

Farul Constanţa a urcat pe loc de play-off în Superligă, după ce a învins în etapa a 11-a pe Sepsi OSK cu 2-1, golul victorie fiind marcat de Budescu după o pasă din voleu primită de la Kiki.

386 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa învinge pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu un gol spectaculos al lui Budescu

Larie a deschis scorul din penalty, în minutul 6, după un henţ în careu al lui Ninaj. Farul a dominat prima repriză, însă a fost egalată printr-un şut plasat în diagonală al lui Ştefănescu, în al doilea minut suplimentar de joc al reprizei.

La 10 minute după pauză, Farul a marcat golul victoriei, la capătul unei faze plecate de la Artean, care a trimis o pasă lungă, de la jumătatea terenului, în flancul stâng, de unde Kiki, din colţul careului de 16 metri a centrat din prima, fără să lase mingea să pice. La capătul centrării l-a găsit perfect pe Budescu, care a şutat fără preluare, la colţul scurt, pe lângă Niczuly, pentru 2-1.

Budescu a mai avut şansa de a marca, dar lobul său nu l-a putut surprinde pe portarul covăsnenilor.

În minutul 73, Munteanu a marcat pentru 3-1, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside.

Farul Constanţa a urcat pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Sepsi OSK este pe locul 9, cu 12 puncte.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici