Farul Constanţa, la a doua victorie consecutivă, revine în zona de play-off

Farul Constanţa a învins duminică pe Petrolul Ploieşti cu 3-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii, şi i-a depăşit pe „lupii galbeni” în clasament, urcând pentru moment pe locul 6, loc de play off.

185 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa, la a doua victorie consecutivă, revine în zona de play-off

Farul Constanţa, la a doua victorie consecutivă, revine în zona de play-off

Farul a dominat don startul partidei, Zima fiind pus în dificultate de două ori de Budescu şi de Sîrbu, înainte ca Huja să comită henţ în careu şi Budescu să transforme penalty-ul, în minutul 31.

În debutul reprizei secunde, Rivaldinho a fost angajat într-un contraatac la capătul căruia a pasat în faţa porţii, de unde Munteanu a marcat pentru 2-0, în minutul 52.

Farul a rămas periculoasă şi în minutul 78 au creat o fază spectaculoasă cu centrarea lui Munteanu, recentrarea în faţa porţii a lui Popescu şi golul lui Larie, care a dus scorul la 3-0.

Replica ploieştenilor a venit târziu, cu reuşita lui Papp, care l-a surprins pe Aioani cu o lovitură de cap mascată de fundaşii gazdelor, după o centrare din corner a lui Jair, cu care a redus diferenţa la 3-1.

Marinarii sunt acum pe locul 6, cu 28 de puncte, cu două peste Petrolul, care cu 26 de puncte e pe 7, dar poate fi depăşită în această etapă de U Cluj, care va juca luni în deplasare la Dinamo Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici