Farul dezaprobă amânarea partidei cu Dinamo

Directorul tehnic al FC Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat că gruparea pe care o reprezintă nu este de acord cu decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a amâna partida dintre echipa sa şi Dinamo din etapa a V-a a Ligii I, ce ar fi trebuit să se dispute vineri.

1 afișare
Imaginea articolului Farul dezaprobă amânarea partidei cu Dinamo

Farul dezaprobă amânarea partidei cu Dinamo

"Am făcut un răspuns către Ligă prin care menţionăm că în primul rând s-a depăşit termenul limită la care trebuie făcută această cerere de către Dinamo. Dinamo a cerut acest lucru cu doar patru zile înainte. În plus, nouă ne fac mari probleme organizatorice şi ne aduc prejudicii financiare, pentru că noi deja am dat comandă de bilete, ele au fost înregistrate la Direcţia Financiară, au fost deja confirmate şi comenzile pentru forţele de ordine, Salvare, Pompieri, care să asigure buna desfăşurare a unei partide", a spus Marin.

Ion Marin crede că motivul invocat de Dinamo, accidentările, nu justifică amânarea unui meci. Oficialul constănţean crede că nu este normal modul în care sunt judecate aceste cereri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici