Fatih Terim, dispus să antreneze Benfica

Selecţionerul Turciei, Fatih Terim, s-a declarat dispus să preia conducerea tehnică a echipei Benfica Lisabona, rămasă fără antrenor săptămâna trecută, după demisia lui Jose Antonio Camacho, informează Correio da Manha.

11 afișări
Imaginea articolului Fatih Terim, dispus să antreneze Benfica

Fatih Terim, dispus să antreneze Benfica (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă cei de la Benfica sunt interesaţi, să discute cu mine şi vom vedea. Benfica este un club mare", a spus Terim, care i-a mai antrenat pe doi dintre actualii componenţi ai echipei Benfica, Rui Costa şi Nuno Gomes, la Fiorentina. "Sunt jucători importanţi şi cu personalitate", a precizat Terim.

Antrenorul Jose Antonio Camacho a demisionat, duminică seară, de la conducerea tehnică a formaţiei Benfica, la care evoluează şi românul Laszlo Sepsi, invocând o lipsă de motivare la jucătorii săi, după o a şaptea remiză pe teren propriu în acest sezon. La câteva zile după demisia lui Camacho, miercuri, Benfica a fost eliminată din Cupa UEFA în faza optimilor de finală, de echipa lui Cosmin Contra, Getafe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici