Favoriţii ediţiei 2013 a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. Ce jucători importanţi vin la Bucureşti

Jucătorii Gilles Simon (13 ATP), Andreas Seppi (20 ATP), Florian Mayer (27 ATP) şi Mihail Iujnîi (30 ATP) sunt primii patru favoriţi ai ediţiei 2013 a turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, care se va desfăşura în perioada 20-28 aprilie la Arenene BNR din Bucureşti.

343 afișări
Imaginea articolului Favoriţii ediţiei 2013 a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. Ce jucători importanţi vin la Bucureşti

Favoriţii ediţiei 2013 a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. Ce jucători importanţi vin la Bucureşti (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

Triplu campion la Bucureşti în 2007, 2008 şi 2012, Gilles Simon porneşte ca favorit şi revine la Năstase Ţiriac Trophy după un start de sezon bun, cu două semifinale jucate la Marsilia şi Rotterdam.

Fost număr 8 ATP, Mihail Iujnîi participă în premieră la turneul de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 410.200 de euro.

Pe tabloul principal al turneului ediţiei cu numărul 18 vor mai fi prezenţi Fabio Fognini (36 ATP), Horacio Zeballos (39 ATP), Viktor Troicki (44 ATP), Jurgen Melzer (48 ATP) şi Victor Hănescu (55 ATP).

Horia Tecău, campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu, îşi va apăra trofeul alături de Max Mirnîi, jucător cu 9 turnee de Grand Slam în palmares.

Biletele de intrare la turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy vor disponibile spre vânzare începând cu 20 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici