FC Argeş învinge FC Voluntari cu 3-0. Ilfovenii sunt pe loc de baraj de evitare a retrogradării

FC Argeş – FC Voluntari s-a încheiat cu scorul final de 3-0 (1-0), joi, în ultimul meci contând pentru etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1. FC Argeş a urcat pe locul 8, în timp ce FC Voluntari e pe loc de baraj.

215 afișări
Imaginea articolului FC Argeş învinge FC Voluntari cu 3-0. Ilfovenii sunt pe loc de baraj de evitare a retrogradării

FC Argeş învinge FC Voluntari

Golurile gazdelor au fost marcate de Dumitru (min. 24), Drăghici (min. 84) şi Malele (min. 90).

FC Argeş e acum pe locul 2 în play-out (8 la general), loc ce duce în semifinala barajului de acces în preliminariile Conference League.

FC Voluntari ocupă poziţia a a 14-a, cu 23 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, ambele pe locuri de pe care vor merge la barajul de menţinere în prima ligă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici