FC Argeş se tot afundă: 0-2 cu Voluntari

FC Argeş rămâne fără puncte obţinute în play-out, după ce a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul din etapa a doua, în compania lui FC Voluntari.

130 afișări
Imaginea articolului FC Argeş se tot afundă: 0-2 cu Voluntari

FC Argeş se tot afundă: 0-2 cu Voluntari

FC Voluntari a dominat confruntarea, în ciuda faptului că au avut o poesie inferioară gazdelor.

Oaspeţii au marcat repede, în minutul 9, prin suedezul Sigurjonsson, aflat la primul gol pentru ifoveni, acesta fructicând o pasă în faţa porţii venită din flancul stâng, de la Naser Aliji.

Echipa condusă de Liviu Ciobotariu a majorat scorul peste alte 9 minute, Adam Nemec fructicând tot din faţa porţii, centrarea pe jos a lui Vadim Raţă.

Tot oaspeţii puteau duce scorul la 0-3 încă înainte de pauză, însă şuturile lui Lopez şi Damaşcan au nimerit buturile porţii gazdelor.

Dumiter a irosit şi el o situaţie de unu la unu, în debutul reprizei secunde, înainte ca Raţă să rateze o lovitură de la 11 metri, în minutul 76.

Gazdele nu au reuşit să pună probleme serioase şi partida s-a încheiat cu victoria lui FC Voluntari, care obţine primele 3 puncte în play-out, cu care acumulează 21 de puncte şi se situează pe locul 9.

FC Argeş rămâne cu 14 puncte şi este pe locul 15, loc direct retrogradabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici