FC Argeş - Steaua, scor 2-2

Echipa FC Argeş a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Steaua, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

74 afișări
Imaginea articolului FC Argeş - Steaua, scor 2-2

FC Argeş - Steaua, scor 2-2

Golurile echipei FC Argeş au fost marcate de Cristian Tănase '14 şi Bazzi '88, în timp ce pentru Steaua au punctat Ovidiu Petre '43 şi Kapetanos '86.

FC Argeş a deschis scorul în minutul 14, când Cristian Tănase a primit o pasă de la Kamara, a pătruns liber în careul de 16 metri şi a şutat spre poartă. Portarul formaţiei Steaua, Zapata, a reuşit să agaţe mingea, însă din el a intrat în poartă, 1-0 pentru FC Argeş.

În minutul 43, Steaua a egalat, prin mijlocaşul Ovidiu Petre, care a trimis mingea în poartă cu capul, din 7 metri, după o centrare a fundaşului George Ogăraru.

În minutul 74, portarul echipei FC Argeş, Ionuţ Boşneag, a apărat un penalti executat de stelistul George Ogăraru. Penaltiul a fost dictat de arbitrul Ionică Serea după ce Kapetanos a fost faultat în careu de fundaşul Elias Bazzi.

Steaua a preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 86, când după o centrare de la Semedo, Kapetanos a reluat cu capul în poartă de la aproximativ 8 metri.

După numai două minute, FC Argeş a egalat, scor 2-2. Mijlocaşul Iulian Tameş a şutat de la aproximativ 25 de metri, portarul stelist Zapata a respins în faţă, însă Bazzi aflat în apropiere a reluat mingea în poartă.

F.C. Argeş: 1. Boşneag – 2. M. Stan, 5. Bălaşa, 3. Lăcustă (24. V. Stan '71), 23. Poienaru – 9. Cr. Tănase, 10. Tameş, 4. Bazzi, 11. Năstăsie (7. Doman '65) – 13. Dulcea, 30. Kamara (20. Iordache '70). Antrenor: Ionuţ Badea.

Steaua: 1. Zapata – 2. Ogăraru, 3. Goian, 24. Ghionea, 18. Petre Marin – 16. Nicoliţă, 8. Ovidiu Petre (30. Tiago '59), 20. Lovin, 14. Toja (9. Semedo '80) – 10. Dayro Moreno (35. Kapetanos '62), 28. Bogdan Stancu. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '44 / Lovin '62, Tiago '82, Goian '90+2

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Ionică Serea (central), Zoltan Szekely şi Ionel Popa (asistenţi). Arbitru de rezervă a fost Victor Berbecaru, iar observatori au fost desemnaţi Aron Huzu şi Valentin Alexandru.

După ratarea penaltiului de către Steaua, fanii echipei piteştene i-au cântat finanţatorului Gigi Becali melodia "Cu noi este Dumnezeu".

La meci au asistat aproximativ 16.000 de spectatori, în ciuda faptului că s-au pus în vânzare numai 12.500 de bilete. Stadionul "Nicolae Dobrin" nu a mai fost atât de plin de la Revoluţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici