FC Argeş va efectua cantonamentul în Austria, indiferent dacă va fi sau nu retrogradată

Conducerea clubului FC Argeş a decis ca echipa antrenată de Ionuţ Badea să efectueze stagiul de pregătire din Austria, indiferent dacă gruparea piteşteană va fi sau nu retrogradată în liga secundă, în urma scandalului de corupţie.

28 afișări
Imaginea articolului FC Argeş va efectua cantonamentul în Austria, indiferent dacă va fi sau nu retrogradată

FC Argeş va efectua cantonamentul în Austria, indiferent dacă va fi sau nu retrogradată (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a amânat judecarea cazului FC Argeş pentru 1 iulie, dată la care FC Argeş va pleca într-un cantonament de 17 zile în Austria.

Antrenorul Ionuţ Badea a confirmat că va rămâne le FC Argeş şi în sezonul viitor, după ce a primit asigurări că nu vor fi probleme cu finanţarea echipei.

„Orice s-ar întâmpla, voi continua la FC Argeş. Am primit de la domnul Ilie Penescu garanţia că totul va bine din punct de vedere financiar, aşa că ne vom pregăti cât putem de bine”, a spus Badea.

La primul antrenament efectuat după reunire, antrenorul Ionuţ Badea i-a supus pe jucători la testul „Gacon”, pentru aflarea frecvenţei cardiace maxime, în urma căruia fiecare fotbalist va avea un program individual de antrenament.

„Este un test care ne arată posibilităţile fiecărui jucător, în funcţie de rezultatul fiecăruia vom şti cum să-l pregătim, precum şi ce să cerem de la fiecare în parte”, a precizat tehnicianul.

În stagiul de pregătire din Austria, FC Argeş va susţine patru meciuri amicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici