FC Barcelona a confirmat interesul pentru Neymar

Vicepreşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a confirmat oficial pentru prima dată că gruparea spaniolă este interesată de achiziţionarea atacantului brazilian Neymar, care mai are contract cu Santos până în 2014.

255 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a confirmat interesul pentru Neymar

Neymar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când Neymar va vrea să plece de la Santos, Barcelona va fi acolo pentru a încerca să-l achiziţioneze. Asta este dorinţa conducătorilor sportivi ai clubului", a declarat Bartomeu la postul local Barcelona Televisio.

Presa spaniolă a scris în ultima vreme că între Santos şi Barcelona există un acord pentru achiziţionarea lui Neymar. În schimb, directorul sportiv al clubului catalan, Andoni Zubizarreta, a dezminţit aceste informaţii.

Şi gruparea Real Madrid şi-a arătat interesul pentru achiziţionarea internaţionalului brazilian în vârstă de 21 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici