FC Braşov - FC Viitorul, scor 1-3, în Liga I

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul 3-1, echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, care a început cu o oră întârziere, deoarece gazonul era acoperit cu zăpadă îngheţată.

128 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - FC Viitorul, scor 1-3, în Liga I

FC Braşov - FC Viitorul, scor 1-3, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru FC Viitorul au marcat Mitriţă '25, Bonilla '45 şi Mitrea '90+4 (penalti), iar pentru FC Braşov a înscris Aganovici '33.

0-1: Mitriţă a deschis scorul cu un şut pe jos.

1-1: Aganovici a reuşit egalarea după ce a marcat de la marginea careului.

1-2: Bonilla a scăpat singur cu Iacob, l-a driblat şi a marcat în poarta goală.

1-3: Mitrea a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un fault al lui Iacob.

FC Braşov: Fl. Iacob - Vagner, R. Machado, Diogo Santos (Leko '63), Serginho - Madeira (Străuţ '78), Şt. Grigorie - M. Constantinescu, Enceanu (Ciocâlteu '57), Aganovici - L. Ganea. Antrenor: Adrian Szabo.

FC Viitorul: Buzbuchi - Cr. Manea, Ţîru, Mamele, Mitrea - Daminuţă, S. Pană - Vînă (Benzar '46), Fl. Tănase, Mitriţă (Perju '58) - Bonilla (Marin '71). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Machado '43, Serginho '69, Iacob '90 / Mitrea '49, Bonilla '50.

Arbitri: Marian Balaci (central) - Marius Nicoară, Daniel Hulubei (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă)

Observatori: Iosif Olah, Paul Cazan.

Meciul a fost programat iniţial la ora 15.30, în etapa a XVI-a a Ligii I, dar a fost amânat o oră din cauza stării terenului, gazonul fiind acoperit cu zăpadă îngheţată. Oficialii braşoveni au făcut un apel către fani, cerându-le acestora să vină la stadion pentru a ajuta la curăţarea terenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici