FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1

Formaţia FC Braşov s-a impus, duminică, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, în primul meci disputat în nocturnă pe stadionul "Tineretului".

23 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1

FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1

Golurile au fost marcate de Surdu '82, N. Constantin '87, pentru FC Braşov, respectiv Edson '85, pentru echipa oaspete.

În minutul 71, arbitrul Victor Berbecaru a dictat penalti la o intervenţie în careu a lui Zoran Markovici asupra lui Marius Măldărăşanu şi i-a acordat cartonaş galben fundaşului central al grupării medieşene. Mingea a fost pusă la punctul de la 11 metri, dar Zoran Marcovici s-a îndreptat spre tuşierul Octavian Şovre, cu care a avut un scurt dialog. Arbitrul asistent i-a făcut semn lui Victor Berbecaru şi i-a solicitat anularea loviturii de pedeapsă, moment în care mai mulţi fotbalişti de la FC Braşov, împreună cu membrii staff-ului tehnic s-au repezit spre Octavian Şovre. Cavalerul fluierului a fost înconjurat imediat de forţele de ordine care l-au protejat pe acesta în faţa jucătorilor braşoveni. În urma protestelor vehemente, Nicolae Constantin a primit cartonaş galben. Totodată, antrenorii Răzvan Lucescu şi Andrei Şanta au fost trimişi în tribună de Berbecaru şi au urmărit restul partidei din gura turnelului.

În minutul 81, Romeo Surdu a scăpat singur cu Vâtcă şi l-a învins pe portarul oaspeţilor cu şut la colţul scurt. Surdu s-a îndreptat spre suporterii de la tribuna întâi, s-a dezbrăcat de tricoul de joc şi a rămas într-un maiou de culoare neagră pe care scria "Pentru Ibrahim Dossey".

În minutul 84, jucătorul echipei Gaz Metan Mediaş, Dudiţă, a lovit balonul după fluierul lui Victor Berbecaru şi a primit al doilea avertisment şi, implicit, pe cel roşu.

Un minut mai târziu, Edson a profitat de indecizia fundaşilor braşoveni şi a şutat l-a coluţul lung, reuşind să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, ceea ce a coincis cu primul gol încasat de Dani Coman de la venirea sa la Braşov.

Gazdele au intrat din nou în avantaj în minutul 87, în urma unei lovituri de colţ, executate de Marius Măldărăşnu, care a fost reluată cu capul de Nicolae Constantin, din marginea careului de 6 metri şi a intrat în poartă, după ce l-a lovit şi pe Vâtcă.

În minutul 90+6, Buzean l-a lovit cu cotul pe căpitanul echipei FC Braşov, Robert Ilyes, gest în urma căruia a primit direct cartonaşul roşu.

FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte 23. N. Constantin, 19. B. Niculae, 3. Ezequias - 18. M. Cristescu (6. Adriano '65), 10. Ilyes, 27. Măldărăşanu, 7. C. Munteanu (17. Dedu '77) - 29. Buga (9. Hadnagy '5), 24. Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Gaz Metan Mediaş: 82. Vâtcă - 19. Lazăr, 25. Z. Markovici, 15. Hoban (27. Eric de Oliveira '81) - 2. Edson, 21. Todea, 7. Kubala, 33. Pârvulescu (8. Buzean '76) - 17. Dudiţă, 10. Prodan (16. Zaharia '85), 9. Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Duarte '33, Ilyeş '64, N. Constantin '73, Surdu '82 / Dudiţă '10, Todea '40, Pârvulescu '61, Markovici '71, Eric '90+6.

Cartonaş roşu: Dudiţă '84, Buzean 90+6

Partida a fost condusă de o brigadă formată din Victor Berbecaru (central), Octavian Şovre, Florin Ungureanu (asistenţi) şi Augustus Constantin (rezerve).

Observatori pentru acest meci au fost desemnaţi Mircea Călin şi Gheorghe Moise.

La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori.

Înaintea meciului, organizatoii au oferit un spectacol pirotehnic, cu focuri de artificii, pentru a marca inaugurarea instalaţiei de nocturnă a stadionului "Tineretului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici