FC Braşov îl vrea pe Mugurel Buga

FC Braşov intenţionează să-l trasfere pe atacantul Rapidului, Mugurel Buga, oficialii grupării braşovene trimiţind în Giuleşti o ofertă scrisă în valoare de 230.000 de euro plus TVA.

18 afișări
Imaginea articolului FC Braşov îl vrea pe Mugurel Buga

FC Braşov îl vrea pe Mugurel Buga (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că aşteaptă un răspuns de la oficialii giuleşeteni. "FC Braşov a făcut o ofertă scrisă Rapidului pentru transferul lui Mugurel Buga. Am oferit 230.000 de dolari + TVA. Acum aşteptăm răspunsul celor de la Rapid. Noi ne dorim foarte mult ca Buga să joace la FC Braşov din acest sezon. Sperăm ca Rapidul să ne dea un răspuns favorabil", a spus Gheorghe.

În altă ordine de idei, mijlocaşul Marcel Şandor şi-a încheiat contractul cu FC Braşov. Timp de şapte sezoane şi jumătate, Şandor a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la FC Braşov, impresionîndu-i pe oficialii de sub Tîmpa. "Marcel este un jucător căruia FC Braşov îi mulţumeşte pentru întreaga activitate. A avut o contribuţie importantă de-a lungul timpului la această echipă, astfel că Şandor va fi mereu un prieten al nostru", a afirmat preşedintele grupării braşovene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici