FC Braşov - Poli Iaşi, scor 2-0, în Liga I

Formaţia FC Braşov a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (2-0), partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

20 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Poli Iaşi, scor 2-0, în Liga I

Romeo Surdu (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Romeo Surdu, în minutele 14 şi 19.

În minutul 14, Romeo Surdu a reluat balonul cu capul, de la aproximativ şase metri, în urma unui corner executat de Mihai Roman de pe partea dreaptă.

După numai cinci minute, gazdele au majorat diferenţa prin reuşita aceluiaşi Romeo Surdu, care a înscris de la circa opt metri, în urma unei pase venite de la Sabrin Sburlea.

Atacantul formaţiei Politehnica Iaşi, Andrei Cristea, a înscris în minutul 63, dar golul a fost anulat de arbitrul Sebastian Colţescu, la semnalizarea asistentului Daniel Hulubei, pentru ofsaid.

În minutul 73, Ilyes a expediat balonul în bara din stânga a porţii apărate de Cristian Brăneţ, după un şut de la aproximativ 13 metri.

FC Braşov: 1. Stelea - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 15. Oroş, 25. Senin - 14. Roman (20. I. Voicu '69), 10. Ilyes, 6. P. Adriano, 7. C. Munteanu - 21. Sburlea (17. Dedu '56), 24. Surdu (29. Buga '80). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 77. Buta, 3. Onuţ, 28. L. Munteanu, 5. Pecinik - 16. N. Viveiros, 19. Montiel, 7. Bersnjak, 8. Ignatov (21. Diarrassouba '46), 14. Sfârlea (30. P. Jovanovici '46) - 10. A. Cristea. Antrenor: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: P. Adriano '17, Dedu '64 / Sfârlea '2, Diarrassouba '75, L. Munteanu '85.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Irina Mârţ, Daniel Hulubei (asistenţi) - Lucian Ruşandu (rezervă).

Observatori: Ioan Igna, Hacic Garabet.

La partidă au asistat 3800 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici