FC Braşov şi-a stabilit adversarii pentru al doilea stagiu din Turcia

Oficialii echipei FC Braşov au stabilit adversari din Polonia, Slovacia şi Ucraina, pentru al doilea stagiu de pregătire din Turcia, în care elevii lui Viorel Moldovan vor pleca marţi.

14 afișări
Imaginea articolului FC Braşov şi-a stabilit adversarii pentru al doilea stagiu din Turcia

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, FC Braşov va juca după următorul program: în 6 februarie cu Polonia Bytom (Polonia), în 8 februarie cu Tatran Presov (Slovacia) şi în 11 februarie cu Cernomoreţ Odesa (Ucraina).

În 9 februarie, braşovenii mai au programat un meci de verificare, însă adversarul va fi stabilit în zilele următoare.

Delegaţia braşoveană va decola spre Turcia, marţi, la ora 19.25, de pe aeroportul "Henri Coandă", şi se va caza la Hotel Concorde din Lara - Antalya.

În primul stagiu de pregătire din Antalya, FC Braşov a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri: 3-0 cu Partizan Belgrad (goluri marcate de Hadnagy, Cristescu, Ilyeş), 4-1 cu Mattersburg (Sburlea, Mateiu, Ilyeş şi Chipciu) şi 3-0 cu Karpatâi Lvov (C. Munteanu, Mateiu şi Nuno Diogo).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici