FC Dinamo a primit 676 bilete gratuite pentru meciul cu Steaua

FC Dinamo a primit 676 bilete cu titlu gratuit din partea FC Steaua, pentru meciul dintre cele două echipe programat astăzi, de la ora 21.00, în etapa a XXX-a a Ligii I, acesta fiind exact numărul de tichete pe care steliştii le-au primit în meciul tur.

19 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo a primit 676 bilete gratuite pentru meciul cu Steaua

FC Dinamo a primit 676 bilete gratuite pentru meciul cu Steaua (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Clubul Dinamo a primit aceste bilete, după ce a făcut mai multe memorii la Liga Profesionistă de Fotbal, Federaţia Română de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

FC Steaua a refuzat, iniţial, să dea curs solicitării FC Dinamo şi să acorde 1.200 de bilete cu titlu gratuit suporterilor dinamovişti, reprezentând cinci la sută din capacitatea stadionului din Bulevardul Ghencea, deşi există un protocol semnat de reprezentanţii celor două grupări. Clubul organizator a motivat refuzul prin faptul că nu poate garanta siguranţa suporterilor în interiorul stadionului.

Conform regulamentului, clubul gazdă nu este obligat să acorde un număr minim de bilete, precizându-se doar faptul că "are obligaţia să pună la dispoziţie maximum 5 la sută din totalul biletelor". Secretar general al LPF, Valentin Alexandru, a caracterizat prevederea regulamentară drept "un viciu de regulament care probabil se va rezolva".

Şi la partida tur a existat un litigiu între cele două gruprări, legat atunci de biletele pentru fanii stelişti. Din cauza unui conflict între suporteri şi finanţatorul Gigi Becali, FC Steaua a anunţat iniţial atât Jandarmeria Capitalei, cât şi gruparea FC Dinamo că renunţă la bilete. Ulterior, oficialii stelişti s-au răzgândit şi au cerut biletele, dar Dinamo a refuzat în primă instanţă, susţinând că a apucat să le pună în vânzare. În cele din urmă, steliştii au primit cele 676 de bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici