FC Dinamo a primit licenţa pentru sezonul 2013/2014

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a primit licenţa pentru participarea în cupele europene şi în Liga I, în sezonul 2013/2014.

269 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo a primit licenţa pentru sezonul 2013/2014

FC Dinamo a primit licenţa pentru sezonul 2013/2014 (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

"Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a acordat astăzi licenţă pentru participarea în competiţiile de club UEFA şi participarea în campionatul naţional Liga I, pentru sezonul 2013-2014, clubului SC Dinamo 1948 S.A", se arată pe site-ul oficial al clubului bucureştean.

Acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă a declarat pentru www.fcdinamo.ro că acest moment este foarte important: "Este un moment foarte important pentru toţi dinamoviştii, suporteri, jucători, antrenori, foste glorii, parteneri de imagine, conducere administrativă. Dinamo a fost aproape de faliment în această iarnă, dar a existat o speranţă, o şansă, o soluţie şi am crezut până la capăt în acest moment, repet, foarte important din viaţa clubului. Nu mai contează cifrele, dispoziţiile de plată sau nopţile pierdute printre actele clubului când vorbim de Dinamo! Echipa, toţi reprezentanţii clubului suntem foarte bucuroşi şi sunt convins că suporterii vor primi această veste cu mult entuziasm şi încredere că vom realiza, pas cu pas, obiective importante! Şi aici mă refer la performanţă, pe plan intern şi internaţional, într-un club născut în urmă cu aproape 65 de ani pentru a scrie istorie în fotbalul românesc!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici