FC Koln interesat de Sergiu Radu

Gruparea FC Koln, nou promovată în Bundesliga, este interesată de un împrumut al atacantului echipei VfL Wolfsburg, Sergiu Radu, susţine publicaţia germană Express, menţionând însă că managerul jucătorului nu a primit încă nicio ofertă concretă în acest sens.

23 afișări
Imaginea articolului FC Koln interesat de Sergiu Radu

FC Koln interesat de Sergiu Radu (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorul grupării din Koln, Christoph Daum, a declarat cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului că echipa sa, deşi nou promovată, vizează un loc de mijlocul clasamentului. Pentru a-şi îndeplini acest obiectiv, FC Koln mai are nevoie de un atacant, în condiţiile în care atât Manasseh Ishiaku, cât şi Wilfried Sanou sunt accidentaţi.

Potrivit Express, FC Koln s-ar fi interesat dacă Sergiu Radu este de vânzare. Prima opţiune a grupării din Koln ar fi un împrumut. Sergiu Radu, în vârstă de 30 de ani, mai are contract cu VfL Wolfsburg până în 2010, însă jucătorul român nu mai intră în planurile antrenorului Felix Magath.

Managerul lui Sergiu Radu, Karl Herzog, spune că nu a primit încă nicio ofertă concretă de la FC Koln. "Aud din toate părţile că FC Koln îl vrea pe Sergiu Radu. Jucătorul este pe piaţă de şase luni. Probabil că toate cluburile se sperie de zvonurile privind salariul mare al românului. Până acum nu am primit nicio ofertă de la FC Koln", a menţionat Herzog. Zvonurile despre care vorbeşte impresarul se referă la faptul că Radu ar avea la Wolfsburg un salariu de aproximativ 1,2 milioane de euro pe an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici