FC Porto a trecut de AS Roma şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

FC Porto s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce a a învins-o în manşa retur pe AS Roma cu 3-1. În tur, italienii câştigaseră cu 2-1.

145 afișări
Imaginea articolului FC Porto a trecut de AS Roma şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

FC Porto a trecut de AS Roma şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Meciul din Portugalia a început sub nota echilibrului. Cele două şi-au împărţit ocaziile şi la cabine s-a intrat cu 1-1, după golurile lui Soares (min. 26), pentru gazde, şi De Rossi (min. 37 din penalty), pentru romani. Porto a început tare repriza secundă şi a marcat la 7 minute de la reluare, prin atacantul Marega. La finalul celor 90 de minute scorul a fost 2-1, astfel că meciul a intrat în prelungiri, unde FC Porto a fost mai incisivă. A făcut un joc de posesie, dar golul a picat în urma unei decizii controversate din ultimele 10 minute. La un atac al portughezilor, centralul a apelat la arbitrajul video, a acordat lovitură de pedeapsă, iar Telles nu l-a iertat pe Olsen. A marcat pentru 3-1 şi Porto s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, cu 4-3 la general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici