FC Rapid anunţă că meciul cu Pandurii Târgu Jiu se va disputa cu spectatori

Clubul Rapid Bucureşti a anunţat, joi, pe pagina oficială de Facebook, că partida cu echipa Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXIV-a a Ligii I, se va disputa cu spectatori, după ce Comisia de Recurs a LPF a aprobat apelul făcut de gruparea giuleşteană.

244 afișări
Imaginea articolului FC Rapid anunţă că meciul cu Pandurii Târgu Jiu se va disputa cu spectatori

FC Rapid anunţă că meciul cu Pandurii Târgu Jiu se va disputa cu spectatori

Clubul Rapid Bucureşti fusese sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea unui meci fără spectatori şi o penalitate sportivă de 30.000 de lei, după ce un suporter a incendiat, luni, în timpul partidei cu CFR Cluj (scor 0-0), în sectorul rezervat galeriei oaspete, un drapel al Ungariei.

În urma deciziei Comisiei de Recurs, partida Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXIV-a a Ligii I, care va avea loc la 30 martie, de la ora 21.30, se va disputa cu spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici