FC Rapid, sancţionat cu 16.875 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul Rapid a fost sancţionat, miercuri, cu o penalitate sportivă de 16.875 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la meciul cu formaţia Concordia Chiajna, scor 1-0, din etapa a XXVII-a a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

74 afișări
Imaginea articolului FC Rapid, sancţionat cu 16.875 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

FC Rapid, sancţionat cu 16.875 de lei de Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Gruparea giuleşteană a fost sancţionată pentru introducerea şi aprinderea de materiale pirotehnice în interiorul stadionului şi pentru aruncarea de obiecte în spaţiul de joc şi spre alţi spectatori. "FC Rapid vs. CS Concordia Chiajna - incidente - În baza art. 82, raportat la art. 83.2.b se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate sportivă de 16.875 lei", scrie lpf.ro.

De asemenea, clubul CSU Craiova a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 lei pentru introducerea şi aprinderea de materiale pirotehnice, dar a primit şi o penalitate de 11.000 de lei pentru încălcarea dispoziţiilor ROAF privind organizarea meciului cu Dinamo. CSU Craiova va executa sancţiunea cea mai gravă, respectiv o penalitate sportivă de 11.000 lei.

Jucătorul echipei Dinamo Steliano Filip, eliminat la meciul cu CSU Craiova, a fost sancţionat cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici