FC Salzburg - FC Viitorul, scor 4-0, în returul play-off-ului Europa League

FC Viitorul a pierdut, joi, scor 0-4, meciul jucat în deplasare cu FC Salzburg, în returul play-off-ului Europa League. În tur, la Ovidiu, austriecii s-au impus, scor 3-1.

214 afișări
Imaginea articolului FC Salzburg - FC Viitorul, scor 4-0, în returul play-off-ului Europa League

FC Salzburg - FC Viitorul, scor 4-0, în returul play-off-ului Europa League

Au marcat: Dabbur 7', Gulbrandsen 38', Berisha 52' pen, Haidara 88'/ -.

1-0: Apărarea Viitorului este din nou prinsă pe picior greşit. După o combinaţie pe spaţii largi, mingea ajunge, din margine, la Dabbur, care pune latul, simplu, din şase metri şi deschide scorul.

2-0: Yabo verticalizează bine un balon pe centrul terenului, minge ajunge la Berisha, aflat între doi oameni de la Viitorul, care pasează bine pe culoar pentru Gulbrandsen. Atacantul danez îl fixează pe Buzbuchi şi înscrie cu un şut plasat la colţul lung.

3-0: Berisha a înscris dintr-un penalty la care Buzbuchi a ghicit colţul, dar nu a putut respinge.

4-0: Haidara preia o minge respinsă de apărarea Viitorului, după un corner, driblează doi adversari şi înscrie cu un şut de la 16 metri.

FC Sazlburg: Walke - Lainer, Pongracic, Caleta-Car, Ulmer - Wolf (Rzatkowski 46'), Samassekou, Yabo, Berisha (Haidara 65') - Gulbrandsen (Patson 56'), Dabbur. Antrenor: Marco Rose.

FC Viitorul: Buzbuchi - Hodorogea, Ţîru, M. Constantin (D. Lopez 46') - Dumitraş, Băluţă, Vînă, Rădoi - Herea - Cioablă (Chiţu 58'), Ţucudean (Drăguş 24'). Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Pongracic 37', Daka 90+3'/ Vînă 45', Hodorogea 52'

Cartonaşe roşii:-.

Arbitri: Stefan Johannesson - central, Fredrik Nilsson şi Mehmet Culum - asistenţi, Andreas Ekberg - rezervă.

Observatori: Nina Hedlund (Norvegia), Haim Jakov (Israel).

Stadion: Red Bull Arena, Salzburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici