FC Steaua Bucureşti a anunţat transferul lui Mihai Bălaşa de la AS Roma

FC Steaua Bucureşti a anunţat, marţi, transferul fotbalistului Mihai Bălaşa de la AS Roma, iar fundaşul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil pe 5 ani cu vicecampioana României.

4 afișări

Potrivit site-ului oficial al grupării bucureştene, Bălaşa va purta tricoul cu numărul 14 şi se va alătura lotului condus de Laurenţiu Reghecampf în scurt timp.

"Sunt foarte fericit că, deşi am aşteptat ceva, transferul meu la Steaua a fost rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici şi sper să nu dezamăgesc. Vreau sa joc cât mai bine, să îmi ajut echipa şi să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga titlul şi de a ne califica în UEFA Champions League", a declarat Mihai Bălaşa pentru sursa citată.

Mihai Alexandru Bălaşa este un fundaş născut pe 14 ianuarie 1995, care a început fotbalul la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. În 2012, a debutat pentru FC Viitorul, pentru care a evoluat, până în iulie 2013, în 23 de partide şi a înscris o dată. A fost transferat, în vara lui 2013, de către AS Roma, club pentru care a activat la echipa de tineret (26 de meciuri şi 3 goluri) şi care l-a împrumutat, în 2014, la F.C. Crotone, club pentru care a adunat 55 de partide şi două goluri şi alături de care a reuşit promovarea în Serie A în 2016.

În vara trecută, Bălaşa a fost împrumutat la Trapani Calcio în liga secundă, pentru care a jucat în 10 partide oficiale. Fundaşul a reprezentat România la toate categoriile de vârstă ale echipelor naţionale, cu excepţia selecţionatei de seniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici