FC Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, în etapa a 12-a din Liga 1

Gaz Metan Mediaş a câştigat, duminică, scor 1-0, meciul disputat în deplasare cu Steaua, liderul clasamentului, în etapa a 12-a a Ligii 1.

1030 afișări
Imaginea articolului FC Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, în etapa a 12-a din Liga 1

FC Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, în etapa a 12-a din Liga 1 (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne liderul clasamentului cu 26 de puncte, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Craiova şi Viitorul, în timp ce Gaz Metan Mediaş urcă pe locul şase, cu 19 puncte strânse în 12 partide, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Dinamo.

A marcat: - / Munteanu 26'.

0-1: Bogdan Mitrea a deviat în propria poartă un şut al lui Alexandru Munteanu.

FC Steaua: Stăncioiu - Tamaş, Mitrea (Muniru 41'), Toşca, Momcilovic - Bourceanu (Enache 46'), O. Popescu - Jakolis (Ad. Popa 46'), Boldrin, De Amorim - Golubovic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Trtovac, Susnjar, Rugasevic - Cristea, Zaharia, Buzean - Munteanu (Danci 89'), Eric (R. Romeo 74'), Llullaku (Axente 90+2'). Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Tamaş 35' , Boldrin 51', Toşca 82' / Creţu 53', 71', Pleşca 77, Rugasevic 90+4'.

Cartonaşe roşii: - / Creţu 71'.

Arbitri: Florin Marcu, Iulian Radu, Ionuţ Bobe; rezervă: Adrian Comănescu.

Observatori: Ştefan Constantin, Bogdan Buhuş.

Stadion: Arena Naţională, Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici