Peste 130 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru meciul Steaua Bucureşti-C.S.U Craiova

Peste 130 de poliţişti din Capitală au fost mobilizaţi pentru a asigura măsuri de ordine şi siguranţă rutieră, în zona Arenei Naţionale, pentru meciul de fotbal dintre F.C Steaua-Bucureşti şi C.S.U Craiova, anunţă Poliţia Capitalei.

546 afișări
Imaginea articolului Peste 130 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru meciul Steaua Bucureşti-C.S.U Craiova

Peste 130 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru meciul Steaua Bucureşti-C.S.U Craiova (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

"Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor. ", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii instituţiei anunţă că agenţii de la rutieră vor intensifica acţiunile pe arterele principale de circulaţie pentru "limitarea în punctele cu risc ridicat de accidente şi pentru fluidizarea traficului".

Pe lângă cei 130 de poliţişti, alţi aproape 300 de jandarmi au fost şi ei mobilizaţi pentru partida de fotbal, anunţă Jandarmeria Capitalei.

Meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi C.S.U Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici