Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am făcut din nou un meci foarte slab, cu multe greşeli

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat, duminică, după victoria formaţiei sale cu FC Voluntari, scor 3-2, faptul că jucătorii săi au făcut foarte multe greşeli, în special pe faza defensivă.

1764 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am făcut din nou un meci foarte slab, cu multe greşeli

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: Am făcut din nou un meci foarte slab, cu multe greşeli (Imagine: Marius Dobrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Într-o partidă desfăşurată pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, Ivanovici (25') şi Bălan (59') au marcat pentru FC Voluntari, în timp ce Adi Popa (28'), Boldrin (50' - penalty) şi Momcilovic (85') au adus victoria Stelei.

"Din nou un meci foarte slab făcut de noi. Pe faza de apărare, facem multe greşeli. Nu am tratat aşa cum trebuie fazele din care au marcat adversarii gol, trebuie să fie mai multă responsabilitate în apărare. Avem mulţi jucători care nu înţeleg că trebuie să fim mai agresivi, să recuperăm mai multe mingi. Sper ca jucătorii să îşi dea seama că jucăm slab, am vorbit cu ei acum....nu muncim aşa cum ar trebui, trec etapele. Este vorba despre atitudine, trebuie să pui suflet, să faci sacrificii. Nu ajunge doar talent, să joci doar pe călcâie. Nu se poate să laşi adversarul să pătrundă în partea stângă printre mai mulţi jucători, să centreze şi să dea gol un alt jucător lăsat nemarcat.

Tamaş a fost schimbat pentru că a fost avertizat de arbitru că va fi eliminat la următorul fault, nu se poate aşa ceva, să ameninţi un jucător că îi dai roşu. Cu Villareal trebuie să punem suflet, să fim hotărâţi în ceea ce vrem să facem", a declarat Reghecampf după meci, pentru DigiSport.

În urma acestui rezultat, Steaua îşi consolidează prima poziţie în clasament, cu 23 de puncte. CS U Craiova (20 p) şi FC Viitorul (17 p) completează podiumul, în timp ce FC Voluntari se află pe locul 9, cu 11 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici