Steaua a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul lui Junior Morais

Steaua Bucureşti a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru transferul fundaşului stânga brazilian Junior Morais, în vârstă de 30 de ani, informează ProSport.

804 afișări
Imaginea articolului Steaua a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul lui Junior Morais

Steaua a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul lui Junior Morais

George Becali, finanţatorul Stelei, continuă să transfere fotbalişti de la campioana Astra Giurgiu. După Gabriel Enache, Fernando Boldrin şi William De Amorim, Steaua a ajuns la un acord şi pentru Junior Morais. Conform sursei citate, suma de transfer ar urma să fie de 600.000 de euro, iar cele două părţi s-au înţeles aşa cum o făcuseră, până la un moment dat, şi pentru transferul lui Denis Alibec. Cum perioada de transferuri s-a încheiat, Morais va juca la Astra până în iarnă, după care va ajunge la Steaua.

Cotat la 2,2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Junior Morais s-a mai aflat şi în trecut pe lista de transferuri a Stelei, dar George Becali nu a ajuns la un acord cu oamenii din conducerea campioanei. Totuşi, finanţatorul vicecampioanei nu şi-a luat gândul de la fundaşul stânga brazilian de 30 de ani, despre care a declarat în mai multe rânduri că şi l-ar dori la Steaua.

Din 2011 până în prezent, Junior Morais a jucat în total 227 de partide pentru Astra Giurgiu şi a reuşit să marcheze şapte goluri şi să paseze decisiv de 33 de ori. În acest sezon, fundaşul stânga a adunat 16 meciuri în toate competiţiile - Liga 1, preliminariile Ligii Campionilor, Europa League şi Supercupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici