FC Steaua i-a dăruit lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua acestuia, un tricou de joc personalizat

FC Steaua i-a dăruit fostului tehnician al formaţiei bucureştene, Laurenţiu Reghecampf, care a împlinit astăzi 40 de ani, un tricou de joc personalizat, a anunţat clubul din Liga I, pe pagina oficială de Facebook.

155 afișări
Imaginea articolului FC Steaua i-a dăruit lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua acestuia, un tricou de joc personalizat

FC Steaua i-a dăruit lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua acestuia, un tricou de joc personalizat (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Fostul antrenor al Stelei, care a câştigat două titluri de campion şi o Supercupă la comanda echipei noastre, a organizat o petrecere aniversară, iar clubul nostru a profitat de acest lucru pentru a-i trimite, prin intermediul jucătorilor Florin Niţă, Adrian Popa şi Lucian Filip, un cadou special: un tricou de joc al Stelei personalizat. Clubul nostru îi doreşte actualului tehnician al bulgarilor de la Litex Loveci să aibă cât mai multe succese la actualul club!", se arată pe pagina FC Steaua Bucuresti.

Laurenţiu Reghecampf a fost antrenorul Stelei în perioada 2012-2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici