FC Timişoara a pierdut, scor 1-2, meciul cu Partizan Belgrad

Echipa FC Timişoara a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-1), meciul susţinut în compania formaţiei sârbe Partizan Belgrad, contând pentru prima manşă a turului I al Cupei UEFA.

89 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a pierdut, scor 1-2, meciul cu Partizan Belgrad

Dusan Uhrin, antrenorul echipei Poli Timişoara

Golurile partidei au fost înscrise de Gigel Bucur, în minutul 25, respectiv Tosici, în minutul 34, şi Bogunovici, în minutul 65.

FC Timişoara a deschis scorul în minutul 25 prin Gigel Bucur, care a trimis un lob din aproprierea colţului careului de 16 metri, peste portarul Bozovici.

Partizan a restabilit egalitatea prin Tosici, care a transformat o lovitură liberă de la 23 de metri lateral dreapta.

În minutul 65, Partizan a preluat conducerea, când după un contraatac, Diarra i-a pasat pe culoar lui Bogunovici, şutul acestuia de la 12 metri neputând fi respins de Pantilimon.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi (7. Stancu '47), 16. Luchin, 13. Sretenovici, 25. Milhazes - 31. Abiodun, 5. Alexa, 27. Magera, 30. Karamian (17. Borbely '81) - 18. Bucur, 19. Rusici (21. Goga '59). Antrenor Duşan Uhrin.

Partizan Belgrad: 27. Bozovici - 3. Stevanovici, 4. Djeordjevici, 24. Knezevici, 37. Obradovici - 8. Antonelo, 10. Da Silva - 20. Petrovici (14. Lazici '46), 11. Tosici - 17. Bogunovici (88. Ciadikovski ' 90+3), 26. Diarra. Antrenor: Slavica Jokanovici.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Ungaria avându-l la centru pe Zsolt Szabo, ajutat la cele două linii de Robert Kispal şi Attila Szpisjak. Rezervă de arbitru a fost Istvan Meszaros.

Cartonaşe galbene: Bucur '14 / Tosici '84, Knezevici, '87, Obradovici '89.

La partida disputată pe stadionul Dan Păltinişanu au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, printre care şi 1.500 de suporteri ai echipei sârbe.

Suporterii timişoreni au afişat la acest meci următoarele bannere: "Politehnica Timişoara suntem noi", "Locul ultraşilor e pe stadioane, nu la periferii opriţi de cordoane, respect Craiova" şi "Poli is our club, Zambon is part of the italian mob".

Începând de vineri şi până duminică, la partida cu FC Vaslui, din etapa a VIII-a a Ligii I, suporterii timişoreni vor strânge semnături pentru a trimite o petiţie la UEFA, în care solicită forului european să reanalizeze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici