FC Timişoara a primit confirmarea prezenţei în LC

Echipa FC Timişoara a primit, vineri, din partea UEFA, confirmarea privind participarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, forul european precizând că gruparea timişoreană îndeplineşte toate condiţiile necesare prezenţei sale în această competiţie, informează site-ul oficial al clubului.

10 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a primit confirmarea prezenţei în LC

FC Timişoara a primit confirmarea prezenţei în LC (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Confirmăm recepţionarea formularului de înscriere alături de celelalte documente necesare pentru a fi eligibil a participa în UEFA Champions League 2009/10. După o atentă verificare a acestor documente, confirmăm că aţi îndeplinit toate criteriile de admitere conform Articolului 2.04 din Regulamentul UEFA Champions League 2009/10. În conformitate cu Articolul 2.07 al aceluiaţi regulament, avem în consecinţă plăcerea de a vă informa că gruparea dumneavoastră este admisă în UEFA Champions League pentru sezonul 2009/10", se arată în comunicatul semnat de secretarul general al UEFA, David Taylor, prezentat pe site-ul citat.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a anunţat, săptămâna trecută, că FC Timişoara va primi înapoi cele şase puncte cu care fusese penalizată, iar echipa bănăţeană va putea astfel participa în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, trecând pe poziţia a doua în clasamentul Ligii I, în locul formaţiei Dinamo. Decizia TAS a fost pusă în aplicare imediat de către Comitetul de Urgenţă al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici