FC Timişoara a renunţat la achiziţionarea columbianului Dayro Moreno

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial al grupării timişorene, că a renunţat la achiziţionarea columbianului Dayro Moreno, legitimat la Steaua, ca urmare a pretenţiilor financiare "exagerate" ale acestuia.

13 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a renunţat la achiziţionarea columbianului Dayro Moreno

FC Timişoara a renunţat la achiziţionarea columbianului Dayro Moreno (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Cu privire la transferul jucătorului Dayro Moreno, luaţi act că ne-am retras din orice negociere. Considerăm că oferta noastră a fost corectă, iar introducerea într-o licitaţie fantomatică ne expunea unui risc pe care eu nu l-am acceptat. La sfatul celui mandatat, şi mă refer la Daniel Stanciu am hotărât să renunţăm şi să anulăm oferta. Le mulţumim celor de la Steaua pentru corectitudine şi modul în care au derulat tratativele, dar pretenţiile exagerate şi lipsa argumentelor în susţinerea acestora, ale jucătorului au făcut imposibilă finalizarea transferului", este comunicatul semnat de Marian Iancu şi publicat pe site-ul oficial.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a acceptat o ofertă în valoare de 450.000 de euro din partea FC Timişoara pentru transferul lui Dayro Moreno, dar a menţionat că şi jucătorul trebuie să fie de acord să evolueze pentru formaţia bănăţeană. El a mai precizat că Marian Iancu îl va convinge pe atacantul columbian să se transfere la gruparea bănăţeană, deoarece îi va oferi un contract de 180.000-200.000 de euro pe an.

Atacantul columbian al echipei Steaua, Dayro Moreno, a sosit, joi seară, în România, pentru a discuta despre situaţia sa cu finanţatorul Gigi Becali. El a lăsat atunci să se înţeleagă că nu îşi doreşte să mai evolueze în Liga I, nici la Steaua, nici la FC Timişoara, şi că vrea să revină în ţara sa, pentru a fi alături de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici