FC Timişoara - Unirea Urziceni, scor 1-2

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, duminică, partida susţinută în deplasare, în faţa echipei FC Timişoara, cu scorul de 2-1 (0-1), contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I şi s-a distanţat la patru puncte în clasament, cu o etapă înainte de final.

39 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara - Unirea Urziceni, scor 1-2

FC Timişoara - Unirea Urziceni, scor 1-2 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcatre de Gigel Bucur '27, pentru FC Timişoara, respectiv Pădureţu '50 (penalti) şi Bilaşco '65, pentru Unirea Urziceni.

1-0: În urma unei bâlbăieli în defensiva echipei din Urziceni, balonul a ajuns la Gigel Bucur, iar atacantul timişorean a şutat, din prima, la colţul lung, şi balonul a intrat în plasa lui Arlauskis, după ce a atins bara din stânga.

1-1: Cisovski l-a tras de tricou pe Galamaz în suprafaţa de pedeapsă şi arbitrul Mauro Bergonzi a dictat penalti. Răzvan Pădureţu a transformat cu un şut în dreapta al porţii lui Pantilimon, care a ghicit colţul însă nu a ajuns balonul.

1-2: Unirea Urziceni a intrat în avantaj în urma unui contraatac fulger, purtat de Bordeanu pe partea stângă, fundaşul ialomiţean a centrat în mijlocul careului, de unde, singur cu Pantilimon, Bilaşco a deviat, cu latul, la prima bară şi l-a lăsat fără reacţie pe goal-keeper-ul timişorean.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 7. St. Stancu, 16. Luchin, 28. Cisovski, 3. Latovlevici - 11. Arm. Karamyan, 5. Alexa, 17. Borbely (9. Parks '67), 10. Art. Karamyan (25. Curtean '75) - 27. Magera, 18. Bucur. Antrenor: Gavril Balint.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 9. Varga (11. Onofraş '90+1), 10. Pădureţu, 19. Brandan, 30. S. Frunză - 8. Bălan (5. Todoran '80) - 7. Bilaşco (15. Dănălache '75). Antreonor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Alexa '45, Curtean '83, Magera '88, Cisovski '90+2 / Bilaşco '10, T. Bălan '23, Galamaz '47, Varga '61.

Arbitri: Mauro Bergonzi - Giuseppe De Sanctis, Maurizio Toscano (toţi Italia) - Istvan Kovacs (rezervă).

Observatori: Florin Halagian, Mircea Neşu.

La partida de pe stadionul "Dan Păltinişanu" a asistat şi fostul antrenor al FC Timişoara, Duşan Uhrin jr., care a fost aplaudat de cei aproximativ 23.000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 20 de fani ai Unirii Urziceni.

La finalul partidei, membrii staff-ului tehnic al echipei Unirea Urziceni au intrat pe gazon şi au început să se bucure împreună cu jucătorii, în aplauzele publicului timişorean, care a mai scandat "A e, a o să moară Dinamo" şi numele echipei favorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici