FC Vaslui a uscat gazonul cu elicopterul înaintea partidei cu Pandurii

Conducerea clubului FC Vaslui a luat decizia, sâmbătă, cu trei ore înaintea partidei de pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XIX-a a Ligii I, să usuce gazonul de pe stadionul Municipal cu ajutorul unui elicopter.

47 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a uscat gazonul cu elicopterul înaintea partidei cu Pandurii

Finanţatorul grupării moldave, Adrian Porumboiu (Imagine: Mediafax Foto)

Finanţatorul grupării moldave, Adrian Porumboiu, a apelat la o firmă de aviaţie utilitară de unde a închiriat un elicopeter pentru o oră. În acest timp, aparatul de zbor a survolat arena din Vaslui.

Clubul moldovean a apelat la o astfel de metodă din cauza precipitaţiilor căzute la Vaslui în ultima perioadă şi imposibilităţii sistemului de drenaj al arenei Municipale de a preluat apa de pe gazon.

Conducerea clubului a asigurat că, la începerea întâlnirii, suprafaţa de joc va fi bună pentru disputarea partidei.

Partida FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu este programată, sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici