FC Vaslui a vândut aproape 2.000 de abonamente în trei zile

Gruparea FC Vaslui a vândut în trei zile aproximativ 2.000 de abonamente pentru sezonul 2007/2008, un număr aproape egal cu totalul celor vândute pentru stagiunea precedentă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

Abonamentele au fost puse în vânzare luni, iar preţurile lor sunt de 100 de lei, la peluze, 150 de lei la tribuna a II-a (sectoarele A şi C, laterale) şi tribuna I (sectoarele A şi D, laterale), 250 de lei la tribuna a II-a, sectorul B (central) şi tribuna I, sectoarele B şi C (centrale) şi între 350 şi 400 de lei la tribuna zero.

Spre deosebire de sezonul trecut, abonamentele vor fi nominale, pentru evitarea oricăror tentative de fraudă. Legitimaţiile pot fi ridicate de la sediul clubului în termen de maximum 10 zile de la achitare.

În preţul abonamentelor vor fi incluse produse cu însemnele clubului: o şapcă pentru cele de 150 de lei, un tricou pentru cele de 250 de lei, produse promoţionale în valoare de 75 şi 100 de lei pentru cele de 350, respectiv 400 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici