FC Vaslui - FC Braşov, scor 2-2 în etapa a III-a a Ligii I

Formaţia FC Vaslui a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui - FC Braşov, scor 2-2 în etapa a III-a a Ligii I

Antrenorul echipei FC Vaslui, Cristian Dulca (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru FC Vaslui au marcat Wesley Lopez, în minutul 51 şi Zubar, în minutul 82. Golurile braşovenilor au fost înscrise de Ezequias '13 şi Mihai Roman '58.

Ezequias a deschis scorul, în minutul 13, cu un şut de la aproximativ 20 de metri lateral stânga, lăsându-l pe portarul Cristian Hăisan fără replică.

În minutul 51, Wesley a egalat reluând cu capul din 6 metri, după o centrare a lui Temwanjera.

FC Braşov a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj, în minutul 58, prin Mihai Roman, care a trimis mingea în poartă cu un şut-centrare din aproximativ 2 metri de pe linia de fund.

Echipa oaspete a rămas în inferioritate numerică, în minutul 72, când Cristian Oros a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, după ce l-a tras de tricou pe Gângioveanu.

În minutul 82, Zubar a înscris primul său gol pentru vasluieni, după ce a reluat în poartă de la circa trei metri o minge respinsă în faţă de Dănuţ Coman la şutul lui Gerlem.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 26. Farkaş, 17. Bălace - 20. Ljubinkovici (21. N. Jovanovici '86), 4. Gencev – 9. Burdujan (10. Gerlem '64), 80. Wesley, 18. Gângioveanu (8. Zmeu '77) - 19. Temwanjera. Antrenor: Cristian Dulca.

FC Braşov: 1. Coman - 15. Oros, 4. Abrudan, 23. N. Constantin (55. Pereira '54), 3. Ezequias - 7. C. Munteanu, 27. Măldărăşanu (10. Ilyeş '90), 8. Grigore, 14. Roman - 9. Hadnagy, 11. Zaharia (20. Voicu '76). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Zubar '66, Gencev '84 / Ezequias '38, Oros '40, '72, Măldărăşanu '63

Cartonaş roşu: Oros '72

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Radu Petrescu (central), Bogdan Velicu, Radu Ghinguleac (asistenţi) şi Ionel Ivan (rezervă). Observatori au fost Mircea Neşu şi Mircea Dancu.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici