FC Vaslui - FC Timişoara scor 0-1, în Liga I

Formaţia FC Vaslui a suferit, duminică, prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon al Ligii I, în urma eşecului înregistrat în faţa echipei FC Timişoara, scor 0-1 (0-0), în etapa a VII-a.

17 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui - FC Timişoara scor 0-1, în Liga I

Dorin Goga, autorul golului echipei FC Timişoara (Montaj foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat de Dorin Goga '56.

Min. 48: Delgado, aflat la primul meci pentru FC Vaslui, a executat o lovitură liberã direct pe poartă, mingea a ricoşat până la Wesley, dar brazilianul a reluat peste poartă.

Min. 56: Nibombe a pasat eronat şi a pus gazdele pe contraatac în urma căruia Wesley a şutat peste transversală de la numai opt metri.

0-1: Claudiu Ionescu a centrat la colţul lung şi Goga, nemarcat, în marginea careului mic, a reluat din vole pe lângă portarul Kuciak.

Min. 80: Delgado a şutat de la 35 de metri, în urma unei lovituri libere, dar Pantilimon a reţinut în doi timpi.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş 14. Akakpo, 16. Zubar, 6. N. Markovici - 25. Delgado (7. Buhăescu '86), 30. R. Costin, 20. Ljubinkovici, 10. Gerlem (11. Milisavijevici '67)- 80. Wesley - 21. N. Jovanovici (19. Temwanjera '46). Antrenor: Cristi Dulca.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 14. Mera, 6. Nibombe, 10. Art. Karamyan - 7. Stancu (77. Curtean '85), 55. Bourceanu, 5. Alexa, 11. Arm. Karamyan - 23. Cl. Ionescu (18. G. Bucur '74), 21. Goga (9. Parks '88). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: R. Costin '16, Temwanjera '90+2 / Stancu '71, Boruceanu '77, Bucur '90.

Arbitri: Robert Schoergenhofer (central) - Mario Strudl, Daniel Bode (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Constantin Ştefan, Paul Costaş.

La partidă au asistat aproximativ 3000 de spectatori, printre care şi un grup de zece fani ai echipei FC Timişoara.

Dulca: Poli a avut o singură ocazie şi a dat acel gol cu care a obţinut trei puncte

"După o înfrângere nu am ce să spun. E neplăcut că am ajuns să jucăm la acest meci fără patru-cinci fotbalişti de bază, practic axul central ne-a lipsit. Ne-am creat oportunităţi, chiar dacă am jucat slab. În faza premergătoare golului noi am avut o ocazie foarte mare prin Wesley. Dacă înscriam atunci, alta era faţa jocului şi de aceea spun că fotbalul este nedrept şi te pedepseşte. Din păcate, ies în evidenţă greşelile şi dacă nu dai tu gol o să dea adversarul. Astăzi, Vaslui a avut o evoluţie foarte slabă, iar, din păcate pentru noi, Poli a avut o singură ocazie şi a dat acel gol cu care a obţinut trei puncte. Trebuie să ne revenim şi să vedem ce putem face pentru a reconstrui echipa", a spus Dulca.

Cristian Dulca a explicat că s-a confruntat cu multe probleme de lot înaintea aceste partide. "Am avut în echipă trei jucători noi, iar pe bancă i-am avut pe Andronic şi Balaur. Jucătorii trebuie să înţeleagă că fotbalul nu este un hobby, ci o meserie şi de aceea trebuie să-ţi dai viaţa pe teren. Lipsa unor jucători de bază a schimbat faţa jocului în rău. Sunt nemulţumit de întreaga echipă, dar sunt alături de ei indiferent că este vorba de o victorie sau o înfrânfere", a menţionat tehnicianul.

Sabău: Am muncit mult şi am câştigat trei puncte importante

"A fost un joc care, încă de la început, ştiam că va fi greu. Am întâlnit o echipă solidă, matură, care pierde greu acasă. Mă bucur că am reuşit să ne revenim după handicapul creat de un joc în deplasare, în care fotbaliştii se pot mulţumi să spună că au jucat în urmă cu trei zile şi nu au putut fi concentraţi din cauza unui drum lung la mijloc. Până la urmă, jocul la trei zile este benefic. Nu am avut un joc spectaculos astăzi, dar am muncit mult şi am câştigat trei puncte importante în campionat. Am reuşit să recuperăm puncte importante pierdute cu Iaşiul şi Astra. Dacă jucătorii muncesc, meritul este al lor şi de aceea îi respect. Dacă apar înfrângeri şi minusurile din joc sunt ale mele. Îi felicit pe jucători şi cred că, odată cu această victorie, putem pregăti liniştiţi meciurile de cupă", a spus Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici