FC Vaslui – Fortuna Dusseldorf, scor 0-1, într-un meci amical

FC Vaslui a pierdut, vineri seara, o nouă partidă disputată în turneul de pregătire din Germania, fiind învinsă de formaţia Fortuna Dusseldorf cu scorul de 1-0.

13 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui – Fortuna Dusseldorf, scor 0-1, într-un meci amical

FC Vaslui – Fortuna Dusseldorf, scor 0-1, într-un meci amical

Echipă de liga a doua în Germania, Fortuna Dusseldorf a înscris unicul gol al întâlnirii încă din prima repriză şi au reuşit să-l menţină până la final, în ciuda ratărilor pe care echipa antrenată de CristiDulca le-a avut, în special în repriza secundă.

De altfel, tehnicianul lui FC Vaslui a trimis în teren jucători pe care i-a folosit mai puţin până acum în cantonamentul din Germania, la fel cum s-a întâmplat şi în partida cu Istanbulspor, disputată joi seara şi în care vasluienii au pierdut la acelaşi scor.

Sâmbătă seara, FC Vaslui va disputa ultima partidă din turneul de pregătire de la Goch, unde este cantonată formaţia moldoveană, în compania celor de la Gaziantep, echipă de prima ligă turcă.

Până acum, FC Vaslui a obţinut în turneul din Germania trei victorii, un egal şi două înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici