FC Vaslui se va adresa TAS în cazul Julio Cezar

Finanţatorul Clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că va depune un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) împotriva deciziei luate de Comisia de Disciplină şi cea de Apel a FRF în cazul Julio Cesar.

15 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui se va adresa TAS în cazul Julio Cezar

FC Vaslui se va adresa TAS în cazul Julio Cezar (Imagine: Mediafax Foto)

"Era previzibilă decizia luată de Comisia de Apel. Intra în calculele noastre şi nu ne-am facut nicio iluzie că vom câştiga. Dar va fi o surpriza neplăcută pentru ei şi placută pentru noi atunci când vom câştiga la Lausanne, la TAS. Va fi o palmă pentru profesioniştii de la Comisia de Disciplina şi de la Comisia Apel, pe care o merita", a precizat Porumboiu.

Comisia de Apel a respins, joi, memoriul clubului FC Vaslui şi a menţinut hotărârea Comisiei de Disciplină din 29 octombrie, potrivit căreia jucătorul brazilian al echipei Dinamo, Julio Cesar, a avut drept de joc la partida dintre cele două formaţii, din etapa a VII-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici