FC Vaslui va întâlni Fenerbahce Istanbul în preliminariile Ligii Campionilor

Vicecampioana României, FC Vaslui, va întâlni echipa turcă Fenerbahce Istanbul, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Nyon.

276 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui va întâlni Fenerbahce Istanbul în preliminariile Ligii Campionilor

FC Vaslui va întâlni Fenerbahce Istanbul în preliminariile Ligii Campionilor (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

FC Vaslui nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi.

Prima manşă va avea loc la Istanbul, în 31 iulie/1 august, returul fiind programat în România, la 7/8 august.

Fenerbahce Istanbul a terminat sezonul trecut pe locul secund în clasament, la doar un punct în urma rivalei Galatasaray Istanbul. Fenerbahce este pregătită de Aykut Kocaman, iar dintre fotbalişti se remarcă senegalezul Moussa Sow, olandezul Dirk Kuyt, slovacul Miroslav Stoch, brazilienii Alex şi Cristian Baroni, dar şi internaţionalii turci Volkan Demirel, Mehmet Topal, Mehmet Topuz şi Şemih Şenturk.

Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, a fost condamnat la şase ani şi trei luni de închisoare, pentru implicarea într-un vast scandal de meciuri trucate, însă a fost eliberat după un an de detenţie.

UEFA a autorizat, în luna iunie, clubul Fenerbahce Istanbul să participe în Liga Campionilor, în ciuda acuzaţiilor la adresa mai multor conducători ai grupării pentru presupusa implicare într-un vast scandal de meciuri trucate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici