FC Viitorul - Universitatea Cluj, scor 1-0, în Liga I - FOTO

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, disputat la Chiajna şi care a început cu o întârziere de 50 de minute din cauza ploii torenţiale.

166 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul - Universitatea Cluj, scor 1-0, în Liga I - FOTO

FC Viitorul - Universitatea Cluj, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Nicolae Dică în minutul 90+1, care a reluat cu o lovitură de cap pe spate o centrare venită de pe partea stângă de la Răzvan Marin.

FC Viitorul: Balauru - Manea, Larie, Mitrea, Toşca - Daminuţă, Lazăr (Ţîru '46) - Mitriţă, N. Dică, Fl. Tănase (Axente '58) - Gavra (R. Marin '76). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Universitatea Cluj: Veselovsky - Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop - Lungu, Bucşa - Boutadjine, Cristocea (Machado '42), Nicu - Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Lazăr '42, Gavra '65 / Cristocea '35.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Ovidiu Haţegan, ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Bogdan Gheorghe. George Rădulescu şi Florin Miron au fost arbitri adiţionali, în timp ce Radu Timar a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Cornel Sorescu şi Marius Cheregi.

Partida a început cu o întârziere de 50 de minute din cauza ploii abundente căzute în comuna Chiajna, unde s-a desfăşurat meciul.

Cu aproximativ o oră înaintea startului partidei, o ploaie torenţială s-a abătut asupra comunei ilfovene, terenul devenind impracticabil.

Arbitrul Ovidiu Haţegan a inspectat terenul cu zece minute înaintea fluierului de start, dar mingea nu sărea în multe zone ale terenului. Între timp, terenul a fost curăţat cu ajutorul unor teuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici