FC Voluntari a obţinut prima victorie după 3 luni de „secetă”

  • FC Viitorul Constanţa a fost învinsă luni seara de FC Voluntari, pe teren propriu, scor 0-1, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din Liga 1.
  • Oaspeţii nu mai câştigaseră un meci din 7 noiembrie, anul trecut.
77 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari a obţinut prima victorie după 3 luni de „secetă”

FC Viitorul a întrerupt luni seara şirul de 12 meciuri fără victorie, în toate competiţiile, învingând pe FC Viitorul, pe terenul acesteia, cu 1-0, prin golul marcat în minutul 5 de spaniolul Jefte, aflat la a patra reuşită pentru echipa ilfoveană.

Gazdele au fost mai periculoase în ofensivă tot restul partidei, dominând steril, însă nereuşind să îl învingă pe Râmniceanu, care s-a opus perfect în două rânduri.

Oaspeţii au jucat bărbăteşte, punând piciorul deseori mai intens decât o permite regulamentul şi au făcut tot posibilul să fragmenteze jocul, pentru a-şi proteja avantajul. Dovadă şi cele 7 cartonaşe galbene primite, faţă de unul singur acordat gazdelor.

FC Voluntari a luat toate cele 3 puncte puse în joc şi a ajuns la cota 20, avansând pe locul 14. FC Viitorul a rămas pe locul 10, cu 25 de puncte, şi mai păstrează şanse pentru un eventual loc în play off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici