FCSB a învins Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în Liga 1

Vicecampioana FCSB a învins Gaz Metan Mediaş, duminică, în etapa a zecea a Ligii 1, scor 4-0.

583 afișări
Imaginea articolului FCSB a învins Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în Liga 1

FCSB a învins Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în Liga 1

Au marcat: William De Amorim 13', F. Tănase 48', 55', Man 58'.

1-0: Golul a plecat de la Achim, care a verticalizat pentru Tănase, acesta l-a găsit pe Man, puştiul a ratat singur cu Greab, dar De Amorim a fost pe fază şi a trimis mingea în poarta goală.

2-0: Coman pasează bine pentru Ovidiu Popescu care centrează perfect. Florin Tănase pune latul şi tabela se schimbă.

3-0: Florin Tănase are spaţiu, înaintează cu mingea la picior, e privit cu graţie de Marius Constantin, apoi şutează excelent, de la 30 de metri, iar Greab rămâne fără reacţie. Pasa de gol, dacă o putem numi aşa, vine de la Florinel Coman, iar dubla reuşită în această seară e prima a mijlocaşului ofensiv în tricoul roş-albastru.

4-0: Trec două minute de la golul lui Tănase, iar Ovidiu Popescu se întrece pe sine şi dă o pasă foarte bună, peste toată apărarea adversă, care-l lasă pe Man într-o poziţie foarte bună. Puştiul FCSB-ului e pus la pâmânt de De Vriese, cade spectaculos, cineva fluieră din tribună şi îi induce în eroare pe medieşeni, apoi Man se ridică rapid, îl lobeză pe Greab cu o execuţie frumoasă şi FCSB înscrie al treilea gol în 11 minute.

FCSB: Niţă - Enahce, Planic, Larie, Momcilovic - Achim (Nedelcu 46'), Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase (D. Benzar 64'), De Amorim (Fl. Coman 46') - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

Gaz Metan: Greab - I. Voicu (Buziuc 65'), M. Constantin, Khubutia, De Vriese - Danci (Sg. Popovici 46'), Mitici - Curtean (R. Romeo 60'), Olaru, Bic - Golubovici. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Planic 3', Achim 41'/I. Voicu 53', Mitic 89'.

Arbitri: George Rădulescu (centru); Mircea Orbuleţ şi Imre-Laszlo Bucsi (asistenţi); Daniel Călin (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu (CCA), Viorel Ilinca (LPF).

Stadion: "Arena Naţională" - Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici