FCSB a învins UTA cu 3 la 0 şi rămâne pe primul loc în Liga 1. Arădenii au jucat în inferioritate numerică

  • FCSB – UTA Arad 3-0
  • Au marcat Man, Coman şi Olaru
  • FCSB are 5 puncte peste Craiova şi un meci în plus
527 afișări
Imaginea articolului FCSB a învins UTA cu 3 la 0 şi rămâne pe primul loc în Liga 1. Arădenii au jucat în inferioritate numerică

Sursa foto: Mediafaxfoto

FCSB a câştigat pe Arena Naţională cu UTA şi va rămâne încă o etapă pe primul loc al Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea a ajuns la 7 victorii consecutive în campionatul României.

Cu golul marcat din penalty, Dennis Man s-a desprins de colegul său, Florin Tănase, în clasamentul golgheterilor. Totuşi, nu s-a bucurat după golul marcat. A fost chiar în poarte fostei sale echipe.

Tănase, în schimb, a ieşit de pe teren accidentat. Nu este vorba de nimic grav, însă, şi va putea să joace şi etapa viitoare în derby-ul cu CFR Cluj.

Jucătorul de 17 ani, Octavian Popescu, care a obţinut penalty-ul din care a înscris Man, nu şi-a găsit cuvintele de emoţie. Echipa lui a câştigat meciul din teren, dar el a pierdut meciul cu vorbele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici