FCSB a învis, scor 3-0, pe Waasland-Beveren, într-un meci amical disputat în cantonamentul olandez

Formaţia FCSB a câştigat, marţi, scor 3-0, meciul de pregătire disputat împotriva echipei olandeze Waasland-Beveren, al treilea amical din cadrul cantonamentului desfăşurat în Olanda.

152 afișări
Imaginea articolului FCSB a învis, scor 3-0, pe Waasland-Beveren, într-un meci amical disputat în cantonamentul olandez

FCSB a învis, scor 3-0, pe Waasland-Beveren, într-un meci amical disputat în cantonamentul olandez

Constantin Budescu, care a reuşit o "dublă", şi William De Amorim au înscris golurile formaţiei antrenate de Nicolae Dică.

Echipa trimisă în teren: Niţă - Enache, Larie, Balaşa, Momcilovic - Pintilii (cpt), Teixeira - Grecu, Budescu, De Amorim - Gnohere. Au mai intrat Stăncioiu, Ovidiu Popescu şi Jakolis.

FCSB a mai disputat până acum meciuri amicale cu Team Regio Arnhem, , câştigat cu 7-0, şi cu FK Oleksandrya, cu care a remizat, 1-1. Echipa antrenată de Nicolae Dică mai are de jucat un singur meci în cadrul cantonamentul din Olanda, cu KV Oostende, pe 7 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici